Ľ Pleegouder worden in deze tijd

Fijn dat je interesse hebt in pleegzorg. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus organiseren we momenteel geen informatiebijeenkomsten. We weten ook nog niet vanaf wanneer dit wel weer kan. Hierin volgen we de richtlijnen van het RIVM. Als er weer een informatiebijeenkomst gepland wordt, vermelden we dat op deze website.
Toch is het belangrijk voor ons, maar vooral voor kinderen, om niet stil te staan. Want ook nu is er behoefte aan goed voorbereide, veilige en stabiele pleeggezinnen.

Op deze website vind je informatie om je te oriŽnteren op het pleegouderschap. Ook stellen de drie pleegzorgorganisaties, aangesloten bij pleegzorgdrenthe.nl, zich hier graag aan je voor. Het is aan jou te onderzoeken welke organisatie het beste bij je past. Je leest onder andere wie we zijn, wat de vervolgstappen zijn na aanmelding en hoe we dit in deze bijzondere periode vormgeven. Ook kun je nog steeds een informatiepakket aanvragen.

Heb je nog vragen voordat je daadwerkelijk tot aanmelding overgaat, dan kun je telefonisch contact met ons opnemen en helpen wij je een goed overwogen besluit te maken.

Aanmelden...

Op weg met pleegzorg Drenthe

Bekijk hier onze informatiefilm over pleegzorg, waarin we je meer vertellen je over pleegzorg en wat daarbij komt kijken. Een pleegouder uit Drenthe neemt je mee in hoe zij het pleegouderschap ervaart.

Bekijk hier een filmpje waarin pleegouders vertellen over het pleegouderschap

Voor meer informatie over pleegzorg en ervaringsverhalen verwijzen we je graag naar:

www.pleegzorgnederland.nl